TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,3332 %0,17
EUR 35,1143 %-0,16
BIST100 8.087 %0,76
GBP 41,0793 %-0,12
Logo
Anasayfa Ekonomi Yerel Seçimler Öncesi Borsada Dalgalanma Sürüyor

Yerel Seçimler Öncesi Borsada Dalgalanma Sürüyor

Yerel seçimlere sayılı günler kala, ekonomideki hareketlilik artıyor. Yüksek enflasyon ve düşük TL değeriyle mücadele eden vatandaşlar için nakit tutmamak ve dalgalanmaları fırsata çevirmek önemlidir.

Yayınlanma:
Yerel Seçimler Öncesi Borsada Dalgalanma Sürüyor

Yerel seçimlere yaklaşırken, ekonomideki hareketlilik artmaya başladı. Bu hafta, borsadaki ani yükseliş ve düşüşler, altın fiyatlarındaki ralli ve dolar kuyruklarıyla dikkat çekti. Ancak vatandaşların en büyük endişesi, seçim sonrası beklenen daha zorlu ekonomik koşullarda enflasyonla nasıl baş edecekleri oluyor.

Yüksek enflasyon ve zayıf TL ortamında, vatandaşların nakit bulundurmaması öneriliyor. Ayrıca, piyasalardaki dalgalanmaları fırsat olarak görmek ve korku yerine bilinçli yatırım yapmak da önemlidir.

yerel-secimler-oncesi-borsada-dalgalanma-suruyor

Yerel seçimler yaklaşırken ekonomide hareketlilik var

Ahlatcı Yatırım Hazine Müdürü Arda Coşar, mevcut fiyatların kalıcı olmadığını vurguluyor. BIST 100 endeksinin, 9.400 puandan 8.700 seviyesine geriledikten sonra toparlanmaya çalıştığını belirtiyor. Coşar, teknik düzeltmenin yaşandığını ve 8.600-9.000 arası seviyelerin alım fırsatı sunduğunu ifade ediyor. Ancak her zaman olduğu gibi seçici olunması ve olumlu beklentilere sahip, uygun değerlemelerdeki sektör ve hisselere odaklanılması gerektiğini vurguluyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz